Voor mensen met een verbindende stijl

Je bent heel betrokken bij de mensen in jouw team maar het lukt niet altijd om jouw doelen te bereiken. Het lijkt wel of dezelfde thema’s steeds terug komen. Je hebt veel aandacht voor wat de mensen willen en waar ze goed in zijn, maar voor jouw gevoel krijg je er niet genoeg waardering voor.

We zien dit namelijk regelmatig terug bij mensen met een verbindende stijl. Je verbindt je met de mensen om je heen en tegelijkertijd vind je het moeilijk om contact te maken met mensen die alleen geïnteresseerd lijken in het behalen van doelen.
Wij willen onderzoeken dat dit anders kan op vier niveaus: op maatschappelijk, organisatie, team en persoonlijk niveau. Wat zou het mooi zijn als we elkaar erkennen en elkaars talent inzetten!

In onderstaand filmpje geven we weer wat we vaak tegenkomen in onze praktijk, overvraagd en ondergewaardeerd worden.

Raakt jou dit ook?
Praat met ons mee om samen bij te dragen aan het grotere geluk dichtbij huis en in de wereld.

Wil je ons helpen?
Vul voor ons én jouzelf de 5 minuten test over jouw stijl in en maak kans op een Talentenscan met persoonlijke terugkoppeling ter waarde van € 595,-

Wat krijg je daarvoor terug?

Je krijgt direct inzicht in jouw stijl op het werk en jouw kwaliteiten en valkuilen.
Je wordt ook uitgenodigd om de resultaten te bespreken tijdens de focusbijeenkomst, waarin we ervaringen en ideeën verzamelen en elkaar inspireren.

  Naam* Email*
  Telnr...
  Onderwerp*

  Opmerkingen

  Wat gaan we er mee doen?
  We werken aan een boek en aanpak waarmee teams en organisatie beter kunnen samenwerken en hoe jij daar jouw bijdrage aan kan leveren.

  Wie zijn wij?
  Lees meer over Alexander van Setten en Floor Slagter.

  Deel deze oproep
  We stellen het zeer op prijs als je deze oproep doorgeeft aan de mensen waarvan je denkt dat ze hieraan mee willen werken.