De brug

Testresultaten

Op basis van de door jou ingevulde antwoorden zie jouw stijl er als volgt uit.
De titel van jouw stijl is ‘Brug’; wat inhoudt dat het richten en verbinden in jouw stijl in ongeveer gelijke mate aanwezig zijn.

Brug 
Om­schrij­ving Je bent een alleskunner, het richten en verbinden zijn bij je in balans. Emancipatie is voor jou een achterhaald begrip, iedereen is gelijk en kan dezelfde dingen leren en bereiken. Dat heb je immers voor jezelf waargemaakt, je bent de stereotypering voorbij.
Kansen Je bent een goede gesprekspartner, je begrijpt beide polen en kan dat goed overbrengen. Jouw sterke kant is het overbruggen van de verschillen tussen het richten en het verbinden, zelf met de fanaten en met de groepswerkers.
Val­kuilen In hoeverre is het mogelijk alles te kunnen? Herkennen en accepteren mensen uit je omgeving dat? Word je er zelf blij van? Krijg je energie van samenwerken met mensen met een uitgesproken werkstijl? Ben je echt androgyn of ben je ongedifferentieerd?

Wil je meer weten over de andere stijlen?
Wil je jouw effectiviteit in werksituaties vergroten?
Nieuwsgierig naar wat dit voor jou betekent?
Hoe je jouw stijl verder kan ontwikkelen en inzetten? 

Geef je dan op voor één van de focusbijeenkomsten van 1,5 uur waarin we ervaringen en ideeën uitwisselen en we  je van tips voorzien over hoe je jouw effectiviteit in werksituaties kan vergroten en jouw stijl kan ontwikkelen en inzetten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Met vriendelijke groet,
Alexander van Setten en Floor Slagter

Balans in je team en talentontwikkeling

0646338187| JouwOntwikkelingEerst.nl 

JOE