Voor mensen met een richtende stijl

U heeft helder voor ogen wat u wilt bereiken, maar de mensen gaan hun eigen gang en bewegen niet mee. U wilt vooruit, ondanks de stroperige organisatie. Uw initiatieven verzanden in regels en procedures.

We zien dit namelijk regelmatig terug bij mensen met een richtende stijl. U weet richting te geven en prioriteiten te stellen, maar hebt het gevoel dat u er alleen voor staat. Het lijkt alsof de mensen niet begrijpen wat u wilt bereiken.
Wilt u ook vanuit uw eigen kwaliteiten en aanpak anderen mee kunnen krijgen, zodat er meer doelgerichtheid in de wereld komt? Wij onderzoeken hoe dit effectiever kan, uw input is daarbij van wezenlijk belang.

Uw input is van belang voor ons
Vul voor ons én uzelf de 5 minuten test over uw stijl in en maak kans op 1 van de 20 Talentenscans met persoonlijke terugkoppeling ter waarde van € 595,-

Wat krijgt u daarvoor terug?
U krijgt direct inzicht in uw stijl op het werk en uw kwaliteiten en valkuilen. Daarnaast wordt u uitgenodigd om de resultaten te bespreken tijdens een van de focusbijeenkomsten van 1,5 uur waarin we ervaringen en ideeën verzamelen en jullie van tips voorzien.

Wat gaan we er mee doen?
We werken aan een boek en aanpak waarmee teams en organisatie beter kunnen samenwerken en hoe u daar uw voordeel uit kan halen.

Wie zijn wij?
Lees meer over Alexander van Setten en Floor Slagter.

Deel deze oproep
We stellen het zeer op prijs als u deze oproep doorgeeft aan de mensen waarvan u denkt dat ze een bijdrage kunnen leveren.